Coronae Rezonantia - Harmonizáló koszorú (20 cm)

Coronae Rezonantia / Harmonizáló koszorú (20 cm átmérő)

Ez a koszorú önmagában is rezgést növelő hatással bír, hiszen közel 140 db damaszkuszi rózsabimbóból készült, amelynek a rezonanciája 300 Mhz-nél magasabb. A koszorú egy darab általam programozott kristályt tartalmaz. Ezek a kristályok több szertartás segítségével különböző programmal lettek ellátva. Az egyik ilyen a védelem, amely az otthonodba kerülve képes téged, illetve a hozzád látogatókat megtisztítani a nap folyamán összeszedett negatív energiáktól. Továbbá a negatív hangulatod által létrejött alacsony rezgést képes átalakítani magasabb, s ezáltal pozitívabb rezgéssé. Ezáltal ezek az energiák nem kerülnek be az otthonodba.

Ugyanakkor az otthonod energetikai megtisztítására nem alkalmas, ugyanis csak az újonnan bejövő negatív energiáktól véd meg.

Mivel ez egy erős védelmi program, ebből kifolyólag a kristály magába zárja a negatív energiákat, így a kis méretű koszorút elegendő 2-3 havonta cserélni. A védelmen túl aktivál minden pozitív energiát az otthonodban: bőséget, áldást, harmóniát. A hozzád vendégségbe érkezőket az áldás és a hála energiájával tölti fel, ami a Te életedre is pozitívan hat.

Ezt a terméket minden olyan otthonban ajánlatos elhelyezni, ahol fontosnak tartják a harmónia és szeretet jelenlétét.

Felhasználási javaslat: A terméket a bejárat közelében ajánlatos elhelyezni, ugyanakkor tűzvédelmi szempontból TŰZŐ NAPRA tenni TILOS!

 

Megjegyzés: A termékek minimális eltérést mutathatnak a képen látható termékektől, illetve egymástól, ugyanis mindegyik koszorú kézműves által készített egyedi darab.

Méret 20 cm átmérő

Felhasznált anyagok: 1 kristály, közel 140 db damaszkuszi rózsabimbó, moha alap, organza szalag.

Tömeg 1 kg
Méretek 24 × 24 × 12 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Coronae Rezonantia – Harmonizáló koszorú (20 cm)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Category

29,000 Ft Áfa nélkül

Shopping Cart
Select your currency
EUReuró
Kosár
//
A kosár üres.
0
//